ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКултураНовини

Изкупиха промоционалните билети за Disturb на Hills of Rock 2019 (ВИДЕО)

Настана истерия след обявяването на участието на американстата банда

Те са продали над 16 милиона албума в целия свят и над хиляда билета за концерта си в Пловдив, броени часове след обявяването на шоуто

Дейвид Дрейман (David Draiman) – вокал

Дан Донеган (Dan Donegan) – китарист

Джон Мойер (John Moyer) – бас-китарист

Майк Уенгрен (Mike Wengren) – барабанист

Така изглежда днес съставът на Disturbed.

Те са хедлайнер на първия фестивален ден на HILLS OF ROCK 2019 – ще ги видим за пръв път в България! Американската четворка DISTURBED е една от най-успешните хеви-рок групи в съвременната музикална история. DISTURBED анонсираха едноименното си световно турне, което ще представи както нови песни, така и някои от най-големите им хитове като “Down With The Sickness,” Inside The Fire” и “The Sound Of Silence”.

Хиляда билета за два часа разграбиха феновете след обявяване на участието им днес.

„ПЪРВИТЕ 1000 билета бяха РАЗПРОДАДЕНИ за точно 142 минути – БЪРЗИ СТЕ! ?
Всички останали могат да закупят тридневен билет на цена 140лв. до 31.12.2018 в мрежата на Eventim“ – това написаха организаторите в социалната мрежа.

Хеви метъл групата от Чикаго, създадена през 1994 г., когато музикантите Дан Донеган, Стийв Кмак – Фъз и Майк Уенгрен наемат вокалиста Дейвид Дрейман.

Първоначално класифицирани като ню метъл група, бандата в момента се определя от музикалната критика като хар рок и хеви метъл. Други настояват, че те творят алтернативен метъл. Фактът, че стилът им все още се обсъжда, а са продали над 11 милиона албума, при издадени 5 студийни, в целия свят, говори само едно – те са интересни, популярни и вълнуват.

В разгара на горещото пловдивско лято, веднага след като приключи тазгодишиното издание на Хилс оф рок , хиляди изсипаха желанията си бандите през идната съдбоносна година. Едно от най-повтаряните имена в мрежата бе на американската четворка.

Дори на най-скептичните ще кажем да не казват, че не са ги чували

Музикантите от метъл бандата Disturbed са номинирани за награда „Грами“ през 2016-а в категория „Най-добро рок изпълнение“ за изпълнението си на “The Sound Of Silence” в шоуто на Конан.

Магическата версия на Disturbed на “The Sound Of Silence”, беше сертифицирана с платина от RIAA след като прекара седем седмици на върха на Rock Radio и се изкачи до топ 20 на Alternative Radio. Номинацията за изпълнението на Disturbed е първата номинация в историята на Grammy за изпълнение в късно вечерно предаване.

Тяхна музика е използвана към саудтрака във филма Аватар и други.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина